Menu

50 free spinů od Grandwin casina

Získej 50 free spinů 2x denně!

Získej 50 free spinů 2x denně!

Tahle promo akce od Grandwin casina tě zaručeně zvedne ze židle! Pokud máš účet a přihlásíš se v úterý, středu nebo čtvrtek, máš možnost sáhnout si na až 50 free spinů 2x denně. Vše se odehrává v několika jednoduchých krocích, ale pozor, čas hraje proti tobě! Nech se vést naším průvodcem a chyť tyhle spiny dřív, než zmizí!

Podmínky a pravidla akce

  • Registruj se nebo přihlas do Grandwin casina
  • Aktivuj bonus v sekci „bonusy
  • Zahraj si své oblíbené hry
  • Protoč celkem 1 000 Kč
  • Získáš 50 free spinů
  • Hodnota jednoho free spinu je 1 Kč
  • Free spiny využiješ na
    • hry od Synotu (u jednoho bonusu denně)
    • hry od Kajotu (u druhého bonusu denně)
  • Akce platí od 1. 10 do 3. 10. a každý ji může využít 2x denně

Chceš si přijít na pořádnou dávku free spinů? Pak se určitě nezapomeň přihlásit do této skvělé soutěže! Grandwin casino ti přináší akci, díky které můžeš získat až 50 free spinů, když prosázíš 1000 Kč. Stačí se přihlásit v úterý, středu nebo čtvrtek, aktivovat bonus a pustit se do hry! Nepropásni svoji šanci a získej odměnu, kterou můžeš použít na skvělých Synot nebo Kajot automatech!

Jak získat 50 free spinů:

Začínáme tím nejjednodušším. Přihlas se ke svému hernímu účtu v úterý, ve středu nebo ve čtvrtek, protože právě v tyto dny můžeš využít tuto fantastickou nabídku. Jakmile se přihlásíš, máš 24 hodin na to, abys aktivoval bonus – stačí kliknout na tlačítko START v sekci BONUSY. Tímto krokem se bonus spustí a ty máš přesně 12 hodin na to, abys protočil 1000 Kč ve svých oblíbených hrách. Jakmile tuto podmínku splníš, bude ti automaticky připsáno 50 free spinů.

Tuhle nabídku můžeš využít až šestkrát v průběhu týdne! Stačí jen postup opakovat, přihlásit se v daný den a pokračovat podle výše zmíněných kroků.

Nečekej zbytečně! Pokud se ti podaří splnit všechny podmínky, můžeš se těšit na free spiny a možná i na pěkné výhry. Tak neváhej a jdi si pro své bonusy!🍀🎰

Další bonusy od Grandwinu

Hodnocení
95%

Jak hodnotíme bonusy?

Celkové hodnocení bonusu je určeno na základě více faktorů: výše bonusu, hodnocení společnosti, jednoduchosti získání, hodnocení hráčů a podmínky získání bonusu.

Celková výše bonusu
100 %
Jednoduchost získání
92 %
Hodnocení
94%

Jak hodnotíme bonusy?

Celkové hodnocení bonusu je určeno na základě více faktorů: výše bonusu, hodnocení společnosti, jednoduchosti získání, hodnocení hráčů a podmínky získání bonusu.

Celková výše bonusu
92 %
Jednoduchost získání
92 %
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Novinky

Líbil se ti tento článek?

Autor obsahu

Související články

Přidej komentář

Odeslaním souhlasíš se zpracováním osobních údajů.
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.