Zásady ochrany osobních údajů

Na této stránce naleznete přehled principů a zásad ochrany osobních údajů, informace o tom, jaké osobní údaje na těchto webových stránkách zpracováváme a dozvíte se i to, jaká práva ohledně svých osobních údajů máte

Správce osobních údajů

Provozovatelem těchto webových stránek je společnost ExeMedia s.r.o., se sídlem Kurzova 2222/16, Stodůlky, 155 00 Praha 5, IČ: 13992228, zapsaná ve veřejném rejstříku vedeném ve Spisové značce C 318942, vedené u Městského soudu v Praze, která je tak správcem vašich osobních údajů (dále jen “Správce”), a to ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“).

Rozsah zpracování osobních údajů

Osobní údaje jsou zpracovány v rozsahu, v jakém je příslušný subjekt údajů Správci poskytl, a to v souvislosti s vyplněním příslušného formuláře, odběrem newsletterů, nebo které správce shromáždil jinak a zpracovává je v souladu s Nařízením či k plnění zákonných povinností správce.

Komentáře, diskuze a kontaktní formuláře

V případě vložení komentáře, účasti v diskuzi a zaslání dotazu či nabídky přes kontaktní formulář zpracováváme tyto údaje:

  • Jméno
  • Emailová adresa
  • Komentář či text zprávy
  • IP adresa

Jméno, e-mailová adresa a komentáře či text zprávy jsou zpracovány za účelem identifikace autora příspěvku a umožnění účasti v diskuzi, a také proto, abychom vám mohli odpovědět. Toto zpracování nám umožňuje u kontaktního a inzertního formuláře čl. 6. odst. 1 písm. b) a v případě diskuzního komentáře článek 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.

Tyto osobní údaje budeme u diskuzních komentářů zpracovávat po dobu zveřejnění článku. V případě kontaktního a inzertního formuláře budeme zpracovávat uvedené osobní údaje po dobu 3 let.

IP adresa je zpracována za účelem prevence před cílenými útoky na server Správců a pro lepší identifikaci nevyžádaných SPAM komentářů či příspěvků v diskuzi. Toto zpracování nám umožňuje náš oprávněný zájem, tedy článek 6 odst. 1 písm. f) Nařízení. Vaši IP adresu budeme zpracovávat po dobu 1 roku nebo dokud budou komentáře či vyjádření v diskuzi na těchto stránkách veřejné.

Zpracovávané údaje u Newsletteru

Ochrana osobních údajů newsletterNewslettery vám budeme zasílatpouze v případě, že se přihlásíte k jejich odběru. To můžete udělat v příslušných formulářích u nás na stránkách.

Zpracovávanými osobními údaji v případě Newsletteru jsou:

  • Jméno, příjmení (pokud je uvedeno)
  • Telefonní číslo (pokud je uvedeno)
  • E-mailová adresa.

Tyto údaje zpracováváme za účelem zařazení do databáze pro rozesílání novinek a obchodních sdělení, a to pouze na základě vašeho uděleného souhlasu, tedy podle čl. 6 odst. 1 písm. a) Nařízení. Máte právo vzít Váš souhlas kdykoliv zpět, pokud tak neučiníte, budeme uvedené údaje pro tento účel uchovávat a zpracovávat po dobu 5 let.

V zápatí každého newsletteru naleznete odkaz pro ukončení zpracovávání Vašich dat a odhlášení z newsletteru. Další způsob jak tak učinit je zasláním e-mailu na e-mailovou adresu: info@vyhraj.cz. Na tento email odešlete žádost pro odstranění z newsletteru a ukončení práce s Vašimi daty.

Cookies

Na těchto webových stránkách používáme soubory cookies. Co to cookies jsou, si můžete přečíst zde. Tyto soubory využíváme pro:

  1. fungování webových stránek, (např. funkčnost přihlašování, či zapamatování uživatelského jména),
  2. měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách pro zkvalitnění služeb jako např. zobrazování relevantního obsahu,
  3. pro marketingové účely.

Vypnout, změnit nebo vymazat cookies a jejich používání lze i ve Vašem internetovém prohlížeči, nezaručujeme však, že učiníte-li tak, zůstanou všechny funkce těchto stránek funkční a dostupné v plném rozsahu.

Cookies ochrana uživateleCookies podle bodů 1) a 2) můžeme používat na základě našeho oprávněného zájmu, tedy podle čl. 6. odst. 1 písm. f) Nařízení. Proti zpracování cookies lze vznést námitku zasláním požadavku na e-mail info@vyhraj.cz. Námitku vyřídíme nejpozději do 30 dní od jejího obdržení. Cookies podle bodu 3) zpracováváme na základě vašeho osobního souhlasu, který je dán na základě nastavení vašeho prohlížeče. Cookies pro marketingové účely zpracováváme nejdéle po dobu 13 měsíců.

Cookies potřebné pro funkčnost webu, uchováváme pouze po dobu nezbytně nutnou. Pokud vznesete námitku proti tomuto typu cookies, nemůžeme v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu našich webových stránek.

Cookies pro měření návštěvnosti webu a vytváření statistik o návštěvnosti a chování návštěvníků na webu jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která vás nedokáže identifikovat.

Cookies podle bodu 3) zpracováváme na základě vašeho souhlasu, který je dán na základě nastavení vašeho prohlížeče. Tyto cookies pro marketingové účely zpracováváme nejdéle po dobu 13 měsíců.

Jaká máte práva?

Práva uživatelePokud budete mít jakékoliv dotazy nebo pochybnosti ohledně zpracování osobních údajů, kontaktujte nás na e-mailové adrese: info@vyhraj.cz.

Podle Nařízení máte dále tato práva:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět;
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme;
  • vyžádat si přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování;
  • vznést námitku proti zpracování osobních údajů, pokud jsou zpracovávány na základě našeho oprávněného zájmu;
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – pokud se nejedná o osobní údaje, které jsme povinni nebo oprávněni dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů;
  • na přenositelnost údajů a právo požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů;
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů;
  • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením.

Zpracovatelé

Zpracování osobních údajů provádí Správce. Mohou jim s tím pomáhat ale také tyto společnosti:

  • Poskytovatel webhostingu, společnost IT & WP HOST s.r.o., se sídlem Lesní 1131/19, 312 00 Plzeň, Česká republika, zásady ochrany osobních údajů této společnosti jsou dostupné zde: https://www.wp-hosting.cz/ochrana-osobnich-udaju/,
  • poskytovatel spam detektoru Akismet, společnost Automattic Incorporated, se sídlem na adrese 132 Hawthorne Street, San Francisco, CA 94107, Spojené státy americké, zásady ochrany osobních údajů této společnosti jsou dostupné zde: https://akismet.com/privacy/,
  • poskytovatel služeb Gmail a Google Analytics, společností Google Incorporated, se sídlem na adrese 600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043, Spojené státy americké, zásady ochrany osobních údajů této společnosti jsou dostupné zde: https://policies.google.com/privacy
  • provozovatel sociální sítě Facebook, společnost Facebook Inc., zásady ochrany osobních údajů této společnosti jsou dostupné zde: https://cs-cz.facebook.com/about/privacy

případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.