Menu

Získej až 30 otoček od Merkuru

30 free spinů od Merkuru

30 free spinů od Merkuru

Dnes máš možnost si užít od Merkuru dvě nabité akce, které ti jistě nedají spát. Pojď se na to podívat. První nabídka je klasická fotbalová mise, kde můžeš získat 30 otoček zdarma. U druhé akce získáš 15 free spinů a je to do královské hry, kde si vložíš peníze na účet a Merkur ti nadělí 15 free spinů navíc.

Jak získat 45 otoček zdarma?

Obě akce platí pouze dnes 8. 7. 2024 do půlnoci.

Otočky zdarma do hry Hand of Midas

Fotbalový kalendář EURO 2024

  • Protoč 500 Kč ve hře Sweet Dream
  • Získáš 15 free spinů
  • Každá otočka má  hodnotu 2

MerkurXtip casino si pro tebe dnes připravilo hned dvě akce, které tě jistě budou bavit od první chvíle. Pokud jsi fotbalový fanoušek, tak si dnes taky přijdeš na své. Tam dnes můžeš získat 15 otoček zdarma. U druhé nabídky, ta je zcela nová můžeš získat také 15 free spinů. A ještě si zahraješ oblíbenou královskou hru.

Tak pojďme se do toho pustit! Nejdříve se přihlas, pokud nemáš účet, tak se zaregistruj. Začneme Fotbalovým kalendářem. Protoč dnes 500 Kč ve hře Sweet Dream od výrobce Synot Games a ihned ti přistane na účet 15 otoček zdarma. Každý tvůj free spin má hodnotu 2 Kč. Super začátek, ne?

Dáme se do druhé akce. Nejprve vlož 300 Kč na svůj herní účet. Obratem ti Merkur nadělí 15 otoček zdarma navíc. Free spiny využiješ v již zmiňované královské hře Hand of Midas od Pragmaticu. Jedna tvoje otočka má zase hodnotu 2 Kč.

Obě akce mají platnost pouze dnes 8. 7. 2024 do půlnoci.

Tak co, zkusíš své štěstí a získáš dnes 30 otoček zdarma?

Sweet Dream

Automat Sweet Dream si tě na první pohled získá sladkou tématikou. Všude kolem tebe budou lítat cukrovinky, různé symboly jako jsou například čtyřlístky. Ty jsou tam proto, aby ti symbolicky přinesly štěstí. Najdeš tam také perníčky a další.

Hand of Midas

Tato hra nabízí také spoustu zábavy. Objevují se zde samí králové a panovníci. Také zde najdeš čísla a písmena a plno pokladů se zlatem. Královské ovoce samozřejmě také nesmí chybět. Hand of Midas má pět válců a 20 výherních linií, takže hodně šancí na výhry.

😇 Zkus své štěstí a získej 30 otoček od Merkuru pouze dnes! 😇

Omrkni další bonusy od Merkuru

Hodnocení
97%

Jak hodnotíme bonusy?

Celkové hodnocení bonusu je určeno na základě více faktorů: výše bonusu, hodnocení společnosti, jednoduchosti získání, hodnocení hráčů a podmínky získání bonusu.

Celková výše bonusu
93 %
Jednoduchost získání
100 %
Hodnocení
94%

Jak hodnotíme bonusy?

Celkové hodnocení bonusu je určeno na základě více faktorů: výše bonusu, hodnocení společnosti, jednoduchosti získání, hodnocení hráčů a podmínky získání bonusu.

Celková výše bonusu
94 %
Jednoduchost získání
94 %
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
Líbil se ti tento článek?

Autor obsahu

Související články

Přidej komentář

Odeslaním souhlasíš se zpracováním osobních údajů.
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.