Menu

Zajdi si pro 10 afrických spinů od Star Casina

Vyzvedni si 10 otoček od Star Casina

Vyzvedni si 10 otoček od Star Casina

Dnes tě čeká dobrodružství uprostřed africké divočiny! V pondělí 7. 10. 2024 máš možnost vyhrát free spiny až v hodnotě 500 Kč. Připrav se na pořádnou jízdu mezi exotickými zvířaty a divokou přírodou. Tato exkluzivní nabídka se odvíjí podle tvé úrovně členství, uskutečněného vkladu a hodnoty protočení.

Jak získám dnešní otočky zdarma?

  • Registruj se nebo se přihlas u Star Casina
  • Vlož a protoč dle hodnoty svého levelu na hrách od Adell
  • Získáš 10 otoček zdarma (2 – 50 Kč/spin)
  • Akce je platná pouze dnes 7. 10. 2024

Dnešní akce od Star Casina je lákavá pro všechny a obzvlášť pro milovníky Afriky a nespoutané přírody.

Pro získání pondělních free spinů ve Star Casinu se nejprve přihlas do svého účtu, nebo si vytvoř nový, pokud ho ještě nemáš. Poté si vyber jakoukoliv hru od výrobce Adell a začni hrát. Na základě svého levelu v casinu musíš protočit v určité výši – například pokud jsi na levelu bez uskutečněného vkladu, budeš muset protočit 600 Kč, ale na vyšších úrovních je potřeba částky vyšší. Jakmile dosáhneš požadované výše sázek, získáš 10 free spinů, které se ti automaticky připíší na účet. Tyto otočky zdarma můžeš využít na hře Africa Wild a vrhnout se na lov výher. Nezapomeň, že free spiny mají platnost 7 dní, takže je musíš využít co nejdříve!

Abys mohl využít free spiny a vyhrát v divokém světě Afriky, podívej se, co musíš udělat podle své úrovně členství v naší tabulce.

Level Protočení Hodnota jedné otočky
Bez uskutečněného vkladu 600 Kč 2 Kč
Level 1- 2 1500 Kč 5 Kč
Level 3 -10 3000 Kč 10 Kč
Level 11 -20 6000 Kč 20 Kč
Level 21 -30 9000 Kč 30 Kč
Level 31 – 99 15 000 Kč 50 Kč

O automatu Africa Wild:

Africa Wild je výherní automat, který tě vezme na vzrušující cestu do samotného srdce Afriky. Tento slot je plný symbolů divokých zvířat, nádherné přírody a skvělých bonusových funkcí, které tě udrží ve hře. Čekají na tebe lvi, sloni, zebry, žirafy a další ikony africké fauny, které mohou přinést pořádné výhry. Grafika automatu je živá a barevná, takže se při každém roztočení cítíš, jako bys stál přímo na savaně pod africkým sluncem.

Automat Africa Wild

Ponoř se přímo do srdce Afriky! 🌍🦁🐘🌿🏜️

Přehled bonusů od Star Casina

Hodnocení
92%

Jak hodnotíme bonusy?

Celkové hodnocení bonusu je určeno na základě více faktorů: výše bonusu, hodnocení společnosti, jednoduchosti získání, hodnocení hráčů a podmínky získání bonusu.

Celková výše bonusu
96 %
Jednoduchost získání
90 %
Hodnocení
91%

Jak hodnotíme bonusy?

Celkové hodnocení bonusu je určeno na základě více faktorů: výše bonusu, hodnocení společnosti, jednoduchosti získání, hodnocení hráčů a podmínky získání bonusu.

Celková výše bonusu
92 %
Jednoduchost získání
90 %
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
Líbil se ti tento článek?

Autor obsahu

Související články

Přidej komentář

Odeslaním souhlasíš se zpracováním osobních údajů.
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.