Menu

Vyzvedni si 15 free spinů od Forbesu ze Srpnového kalendáře

15 otoček od Forbesu

15 otoček od Forbesu

Forbes Casino přichází s další skvělou akcí, která potěší všechny fanoušky her od providera Tom Horn! Pokud máš rád klasické ovocné automaty a chceš si přijít na pár extra výher, pak je tahle nabídka přímo pro tebe. Stačí, když protočíš na vybraných hrách od Tom Horn a okamžitě získáš 15 free spinů.

Jak získat 15 free spinů?

  • Registruj se / přihlas se u Forbesu
  • Ujisti se, že máš dokončený plný účet
  • Protoč na hrách od Tom Horn alespoň 450 Kč
  • Automaticky získáš 15 otoček zdarma
  • Každý free spin je v hodnotě 2 Kč
  • Můžeš je využít ve hře Flaming Fruit
  • Akce začíná přesně v 00:00 a končí ve 23:59 dnes 27. 8. 2024

Začíná to jednoduše – nejprve se přihlas na svůj účet ve Forbes Casinu, nebo pokud ještě účet nemáš, zaregistruj se jako nový hráč. Po úspěšném přihlášení je důležité se ujistit, že máš plně dokončený účet, což znamená, že jsi prošel všemi kroky ověření. Tento krok je nezbytný, protože pouze hráči s plně ověřeným účtem mohou využívat Bonusový kalendář a účastnit se takových akcí, jako je tato.

Jakmile máš jistotu, že je vše v pořádku, zaměř se na hry od oblíbeného providera Tom Horn. Abys získal dnešní bonus, budeš muset protočit alespoň 450 Kč na některé z jeho her. Můžeš si vybrat jakoukoliv hru z jeho nabídky, takže se pusť do té, kterou máš nejraději, nebo si vyzkoušej něco nového. Poté se ti automaticky se ti na účet přičte 15 free spinů, každý v hodnotě 2 Kč, které můžeš okamžitě využít ve hře Flaming Fruit.

Tato nabídka je časově omezená, takže nezapomeň, že musíš splnit všechny podmínky mezi půlnocí a 23:59 hodinou dnešního dne. Akce je jednodenní, což znamená, že máš jen tento jeden den na to, abys své bonusové volné spiny získal.

Jestliže ještě nejsi zaregistrovaný v tomto casinu, zaregistruj se a navíc získej registrační Forbes bonus a zapoj se do dnešní akce. Ale touto akcí to u Forbesu rozhodně nekončí, můžeš se podívat do našeho článku, co všechno ti nabízí jejich věrnostní program.

O slotu:

Flaming Fruit je klasický online automat, který tě přenese zpět do dob starých dobrých ovocných herních strojů, ale s moderním šmrncem. Tento slot kombinuje nostalgický design se symboly jako třešně, citrony, švestky a další chutné ovoce, které se objevují na válcích. Co ho odlišuje od ostatních, je jeho plamenná grafika a vzrušující bonusové funkce, které dodávají hře pořádnou dávku napětí.

Automat Flaming Fruit

Hodně štěstí a ať ti to padá! 🎰🔥

Přehled bonusů od Forbesu

Hodnocení
97%

Jak hodnotíme bonusy?

Celkové hodnocení bonusu je určeno na základě více faktorů: výše bonusu, hodnocení společnosti, jednoduchosti získání, hodnocení hráčů a podmínky získání bonusu.

Celková výše bonusu
97 %
Jednoduchost získání
98 %
Hodnocení
92%

Jak hodnotíme bonusy?

Celkové hodnocení bonusu je určeno na základě více faktorů: výše bonusu, hodnocení společnosti, jednoduchosti získání, hodnocení hráčů a podmínky získání bonusu.

Celková výše bonusu
80 %
Jednoduchost získání
100 %
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
Líbil se ti tento článek?

Autor obsahu

Související články

Přidej komentář

Odeslaním souhlasíš se zpracováním osobních údajů.
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.