Menu

Vyzvedni si v Tokyo casinu 20 vězeňských spinů

Troufáš si?

Troufáš si?

Tokyo casino ti chce dnes dopřát pořádný adrenalin, a tak tu mají pro tebe hru s Jokerem! Připraven na vzrušující dobrodružství ve vězení? Zahraj si dnes na novince Joker in Prison II a získej 20 freespinů!

Jak získat 20 vězeňských otoček?

  • Registruj / přihlas se do Tokyo casina
  • Přejdi do sekce Bonusy a aktivuj si bonus pro získání freespinů
  • Zahraj si na hře Joker in Prison II a protoč v minimální výši 500 Kč
  • Po splnění podmínek ti bude ihned připsáno 20 freespinů
  • Každá otočka je v hodnotě 5 Kč
  • Akce platí pouze dnes 1. 8. 2024 do půlnoci

Další nabídka od Tokyo casina je velice zajímavá a jistě stojí za zmínku. Dnes je to totiž na téma, které bude určitě zajímat všechny. Zahraj si s uvězněným Jokerem a dej mu co pro to! Získej své free spiny užij si hraní!

Aby sis zajistil tento atraktivní bonus, musíš nejdříve aktivovat bonus v sekci BONUSY na stránkách Tokyo casina. Jakmile je bonus aktivní, čeká tě úkol protočit minimálně 500 Kč na automatu Joker in Prison II. Čas na splnění podmínek je 2 hodiny od aktivace bonusu. Po splnění podmínek ti bude ihned připsáno 20 free spinů, každý v hodnotě 5 Kč. Free spiny můžeš využít kdykoliv do 2. 8. 2024 1:59:00 na hře Joker in Prison II.

Tato nabídka je skvělou příležitostí, jak si užít novou hru Joker in Prison II a získat šanci na výhru bez dalších investic.

Akce platí pouze dnes, tak neváhej a spouštěj hru!

Joker in Prison II

Joker in Prison II je nový výherní automat, který přináší vzrušující herní zážitek plný dobrodružství a velkých výher. Tato hra kombinuje klasické prvky výherních automatů s moderními funkcemi a lákavým herním prostředím. Hlavní hrdina je žolík, který je ve vězení a ty mu budeš pomáhat odtamtud utéct a přitom se budeš snažit vyhrávat.

Automat Joker in Prison II.

Užij si vězeňské spiny! 📣

Přehled bonusů od Tokyo casina

Hodnocení
94%

Jak hodnotíme bonusy?

Celkové hodnocení bonusu je určeno na základě více faktorů: výše bonusu, hodnocení společnosti, jednoduchosti získání, hodnocení hráčů a podmínky získání bonusu.

Celková výše bonusu
96 %
Jednoduchost získání
94 %
Hodnocení
92%

Jak hodnotíme bonusy?

Celkové hodnocení bonusu je určeno na základě více faktorů: výše bonusu, hodnocení společnosti, jednoduchosti získání, hodnocení hráčů a podmínky získání bonusu.

Celková výše bonusu
99 %
Jednoduchost získání
90 %
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
Líbil se ti tento článek?
100%

Autor obsahu

Související články

Přidej komentář

Odeslaním souhlasíš se zpracováním osobních údajů.
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.