Menu

20 egyptských free spinů z bonusového kalendáře od Forbesu

Užij si svých 20 otoček!

Užij si svých 20 otoček!

Forbes casino ti dnes nabízí 20 otoček zdarma z červencového bonusového kalendáře. Své otočky si užiješ na automatu s egyptskou tématikou, u které se možná budeš i trochu bát. Tak neváhej už ani chvíli a pokračuj ve čtení našeho článku.

Jak získáš 20 otoček zdarma?

  • Přihlas se/registruj se u Forbesu
  • Zahraj si na libovolných hrách od Tom Horn a protoč alespoň 400 Kč
  • Získáš 20 free spinů
  • Každá otočka má hodnotu 2 Kč
  • Nabídka platí pouze dnes 18. 7. 2024 do půlnoci

Chceš si zahrát a získat něco navíc? Dnes máš jedinečnou šanci získat 20 free spinů od Forbesu z červencového bonusového kalendáře na hororovém automatu! Takže jestli máš rád egyptské téma a rád se bojíš, tak je to nabídka šitá na míru přímo pro tebe.

Nejdříve se ale přihlas do svého účtu u Forbesu nebo se jednoduše zaregistruj. A můžeme jít na to.

Stačí protočit 400 Kč na slotech od Tom Horn a odměna je tvoje. Je to zcela jednoduchý úkol. Poté získáš už automaticky 20 otoček zdarma. Každý free spin má hodnotu 2 Kč. Využiješ je na již zmiňované hororovce Black Mummy.

Nezapomínej, že každá akce v bonusovém kalendáři končí ten den o půlnoci a bohužel to platí i tady o této, tak ať to zbytečně nepromeškáš. Za své úsilí na registraci navíc získáš Forbes registrační bonus jako dárek pro nováčky. Když už jsi u toho, můžeš se podívat i na různé bonusy za registraci u známých online casin.

O hře Black Mummy:

Black Mummy je fascinující automat s hororovým tématem, který tě zavede do světa starověkých egyptských hrobek. Připrav se na setkání s mumiemi, starověkými artefakty a tajemnými hieroglyfy, které ti mohou přinést velké výhry. Takže se dej do akce a vyhrávej proti strašidlům ze starověkého Egypta.

Black Mummy automat

Užij si dnešních 20 free spinů!

Další bonusy ve Forbes casinu

Hodnocení
97%

Jak hodnotíme bonusy?

Celkové hodnocení bonusu je určeno na základě více faktorů: výše bonusu, hodnocení společnosti, jednoduchosti získání, hodnocení hráčů a podmínky získání bonusu.

Celková výše bonusu
97 %
Jednoduchost získání
98 %
Hodnocení
92%

Jak hodnotíme bonusy?

Celkové hodnocení bonusu je určeno na základě více faktorů: výše bonusu, hodnocení společnosti, jednoduchosti získání, hodnocení hráčů a podmínky získání bonusu.

Celková výše bonusu
80 %
Jednoduchost získání
100 %
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
Líbil se ti tento článek?

Autor obsahu

Související články

Přidej komentář

Odeslaním souhlasíš se zpracováním osobních údajů.
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.