Menu

SCHODY DO NEBE u Grandwin a obří nálož Free Spinů

Chceš získat o víkendu každý den 5 600 Kč v podobě free spinů a k tomu navrch ještě nebeský bonus 10 000 Kč? Pak tenhle víkend zamiř do Grandwinu! Zapoj se do akce Schody do Nebe, ve které tě budou každý den čekat 4 schody, po kterých budeš stoupat vzhůru do nebes bonusů. A jak jinak než tím, že si pořádně zahraješ.

Tento bonus mohou využít všichni plně registrovaní hráči u Grandwin a během jednoho víkendu si díky němu přijít na mega nálož free spinů. Množství a hodnota free spinů, které vyhraješ se odvíjí od schodu, na který se dostaneš. Na prvním schodu mají free spiny hodnotu 1 Kč, na druhém 5 Kč, na třetím 50 Kč a když se dostaneš na čtvrtý schod, neboli do nebe, získáš obří bonus, kterým jsou free spiny v hodnotě 10 000 Kč! Tato akce trvá 3 dny a to od 25. 3. do 27. 3.

Jak se zapojit do hry o free spiny?

Abys se mohl zúčastnit této akce, musíš mít u Grandwin casina trvalé konto, takže pokud jej ještě nemáš, můžeš se u Grandwin casina registrovat zrovna dnes. Při registraci si nezapomeň vybrat jeden z Grandwin bonusů, které budeš chtít čerpat a tvá divoká jízda plná bonusů může začít. Pro zapojení do hry nemusíš zadávat žádný promo kód a dokonce ani vložit peníze! Záleží pouze na tom, kolik stihneš za den protočit a podle toho ti na účet přiletí tvůj bonus.

Hodnocení
94%

Jak hodnotíme bonusy?

Celkové hodnocení bonusu je určeno na základě více faktorů: výše bonusu, hodnocení společnosti, jednoduchosti získání, hodnocení hráčů a podmínky získání bonusu.

Celková výše bonusu
92 %
Jednoduchost získání
92 %
Hodnocení
94%

Jak hodnotíme bonusy?

Celkové hodnocení bonusu je určeno na základě více faktorů: výše bonusu, hodnocení společnosti, jednoduchosti získání, hodnocení hráčů a podmínky získání bonusu.

Celková výše bonusu
100 %
Jednoduchost získání
90 %
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Na jaké hry se akce vztahuje?

Abys stoupal po schodech vzhůru až k bonusovému k nebi, můžeš hrát jakékoli hry na stránkách Grandwin casina. Sázky z odehraných her se ti na konci dne ve 23:55 sečtou a z tohoto součtu bude vyhodnoceno, na jaký schod jsi se dostal a jaký tedy v tento den získáváš bonus. A jak je to s free spiny, které získáváš za jednotlivé schody?

  • Free spiny z 1. schodu využiješ na vybrané hry od Synotu
  • Free spiny z 2. schodu využiješ na vybrané hry od Apolla
  • Free spiny ze 3. schodu využiješ na vybrané hry od Apolla
  • Nebeské free spiny ze 4. schodu využiješ na vybrané hry od Apolla

Na obrázku můžeš vidět nejpopulárnější hry v Grandwin casinu, znáš některou z nich?

Grandwin populární hry

Líbil se ti tento článek?

Autor obsahu

Související články

Přidej komentář

Odeslaním souhlasíš se zpracováním osobních údajů.
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.