Menu

Večerní akce: Získej 50 free spinů od eCasina a bonus 150 %

Dnešní večer u eCasina bude zajímavý!

Dnešní večer u eCasina bude zajímavý!

Středeční večery právě dostaly zcela nový rozměr! Připrav si své herní vybavení, protože od 20:00 do 22:00 nás čeká exkluzivní Happy Hour v online casinu, kde tě může čekat 150% bonus a až 50 free spinů, každý v hodnotě 30 Kč. Ať už jsi zkušený hráč nebo začátečník, tato nabídka je přesně to, co potřebuješ na pořádný středeční večer plný zábavy.

Jak postupovat v této akci?

  • Registruj se / přihlas se do eCasina
  • Vlož si na svůj herní účet 1000 Kč od 20:00 do 22:00 hod
  • Aktivuj si bonus v sekci „Moje Bonusy“
  • Získáš bonus 150 %
  • Protoč celkem 30x výši vkladu během 48 hodin od aktivace bonusu
  • Po splnění těchto podmínek získáš odměnu v podobě 50 free spinů
  • Každý spin bude mít hodnotu 30 Kč
  • Otočky využiješ na hrách: Hunter´s Spirit, Respin Joker, Hell Fruits
  • Akce platí pouze dnes 25. 9. 2024 od 20:00 – 22:00 hod.

Je středa, a jakmile se na tvém hodinách ukáže 20:00, začíná zábava v eCasinu! Prvním krokem k tvé šanci na výhru je vložit si na účet částku 1000 Kč. Na tom nic složitého není, ne? Ale pozor, máš na to jen dvě hodiny – od 20:00 do 22:00, proto si to naplánuj dobře.

Jakmile máš svůj vklad hotový, zamiř přímo do sekce Moje Bonusy. Tam si jednoduše aktivuješ Happy Hour bonus, který ti přinese 150 % bonus k tvému vkladu. To znamená, že pokud vložíš 1000 Kč, dostaneš na svůj účet dalších 1500 Kč jako bonus. Paráda, že? A teď přichází ta pravá výzva.

Třetí krok spočívá v protočení bonusu, což znamená, že musíš během následujících 48 hodin protočit 30x částku vkladu. Pokud sis tedy vložil 1000 Kč, čeká tě herní výzva v podobě protočení 30 000 Kč. Ale neboj se! S takovým bonusem a možností roztáčet válce naplno to půjde jedna báseň. A co tě na konci této herní cesty čeká? Zasloužená odměna!

Po splnění všech těchto podmínek se ti na účet přičte 50 free spinů, každý v hodnotě 30 Kč. Těchto 50 otoček zdarma můžeš využít na oblíbené hry a těmi jsou: Hunter´s Spirit, Respin Joker, Hell Fruits.

Zažij večerní zábavu s eCasinem! ☠️🏴‍☠️

Bonusy od eCasina

Hodnocení
91%

Jak hodnotíme bonusy?

Celkové hodnocení bonusu je určeno na základě více faktorů: výše bonusu, hodnocení společnosti, jednoduchosti získání, hodnocení hráčů a podmínky získání bonusu.

Celková výše bonusu
94 %
Jednoduchost získání
88 %
Hodnocení
90%

Jak hodnotíme bonusy?

Celkové hodnocení bonusu je určeno na základě více faktorů: výše bonusu, hodnocení společnosti, jednoduchosti získání, hodnocení hráčů a podmínky získání bonusu.

Celková výše bonusu
94 %
Jednoduchost získání
88 %
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
Líbil se ti tento článek?

Autor obsahu

Související články

Přidej komentář

Odeslaním souhlasíš se zpracováním osobních údajů.
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.