Menu

Cestuj kolem světa a získej 33 safari spinů od Star Casina

33 free spinů od Star Casina

33 free spinů od Star Casina

Chtěl bys v pondělí někam vyrazit, ale realita tě drží doma? Nemusí to tak být! Star Casino přichází s dobrodružnou akcí, která tě vezme na cestu kolem světa. Stačí protočit ve hře od vývojáře Endorphina, a za to tě čeká 33 free spinů! A co je ještě lepší? Tyhle free spiny můžeš využít v další exotické hře! Zažij dobrodružství bez opuštění gauče a vstup do pondělního bonusového klubu plného zážitků!

Jak získat free spiny?

  • Registruj se / přihlas se u Star Casina
  • Zahraj si hru Around the World od Endorphiny a protoč 1000 Kč
  • Po splnění podmínek dostaneš automaticky 33 free spinů
  • Využij získané free spiny ve hře Safari
  • Akce platí do půlnoci 9. 9. 2024

Nejdříve se přihlas ke svému účtu ve Star Casinu, nebo pokud ho ještě nemáš, rychle se zaregistruj a připrav se na dobrodružnou cestu kolem světa. Poté se ponoř do fascinující hry Around the World, kde musíš během pondělí protočit v minimální hodnotě 1000 Kč. Jakmile splníš tento milník, 33 free spinů bude automaticky připsáno na tvůj herní účet, a to zcela bez čekání – prostě okamžitě po splnění podmínek. Tyto volné otáčky nejsou jen obyčejné – budou tě provázet na další cestě, tentokrát do africké divočiny, kde je můžeš využít ve hře Safari od stejného výrobce, Endorphina. Když se dostaneš do této divoké hry, připrav se na skutečné safari plné vzrušení, kde se každý spin stane výpravou za výhrami a nezapomenutelnými zážitky. Měj ale na paměti, že všechny získané free spiny mají platnost sedm dní, takže neváhej příliš dlouho – zvířata na savaně na tebe nebudou čekat věčně! Využij svůj pondělní bonus a odstartuj týden stylově.

O automatu Safari:

Automat Safari od Endorphiny tě přenese do srdce divoké africké přírody, kde se každý spin mění v dobrodružnou výpravu plnou vzrušení. Hned na první pohled tě zaujme nádherná grafika – savana plná žhnoucího slunce, obrovských baobabů a majestátních zvířat jako jsou lvi, zebry nebo sloni. Každé zatočení válců tě vtáhne do tohoto divokého světa, kde místo lovu na zvířata lovíš velké výhry. K tomu přispívají i různé speciální symboly a bonusové funkce, které ti mohou přinést opravdu štědré odměny. Je to hra pro ty, kdo mají odvahu a chtějí zažít to pravé safari plné adrenalinu a nečekaných překvapení!

Automat Safari

Vydej se na lov výher v africké divočině! 🦁

Další bonusy od Star Casina

Hodnocení
92%

Jak hodnotíme bonusy?

Celkové hodnocení bonusu je určeno na základě více faktorů: výše bonusu, hodnocení společnosti, jednoduchosti získání, hodnocení hráčů a podmínky získání bonusu.

Celková výše bonusu
96 %
Jednoduchost získání
90 %
Hodnocení
91%

Jak hodnotíme bonusy?

Celkové hodnocení bonusu je určeno na základě více faktorů: výše bonusu, hodnocení společnosti, jednoduchosti získání, hodnocení hráčů a podmínky získání bonusu.

Celková výše bonusu
92 %
Jednoduchost získání
90 %
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
Líbil se ti tento článek?

Autor obsahu

Související články

Přidej komentář

Odeslaním souhlasíš se zpracováním osobních údajů.
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.