Menu

Středečních 170 free spinů v Herně U Dědka

170 otoček zdarma z Herny U Dědka

170 otoček zdarma z Herny U Dědka

Připrav se na sérii skvělých bonusových akcí, které tě zavedou od ovocných automatů přes neonové párty až po pirátská dobrodružství a vegas klasiky! Každá z nich ti přináší otočky zdarma, které můžeš využít na populárních hrách. Stačí splnit jednoduché podmínky a užít si pořádnou porci zábavy a výher!

Jak získám 170 otoček zdarma?

Všechny nabídky jsou platné pouze dnes 21. 8. 2024.

20 otoček zdarma

40 free spinů (5 Kč/spin)

  • Protoč 8000 Kč na jakémkoli Apollo slotu
  • Otočky využiješ ve hře Neon Funk

50 otoček zdarma (10 Kč/spin)

  • Protoč celkem 33 000 Kč na jakémkoli e-Gaming slotu
  • Otočky využiješ na Multiplay 81

30 free spinů (20 Kč/spin)

  • Protoč dalších 33 000 Kč na jakémkoli e-Gaming slotu
  • Využij otočky na Pirate Adventures

20 otoček zdarma (100 Kč/spin)

  • Protoč na slotech U Dědka celkem 250 000 Kč
  • Otočky využiješ na Multi Vegas 81

10 free spinů (2 Kč/spin)

  • Vlož si na účet minimálně 200 Kč mezi 20:00 a 23:59 s kódem ministr200
  • Protoč 200 Kč na libovolném slotu
  • Otočky jsou pak tvoje a můžeš je využít na Summer Fortune

Pojďme se společně podívat na dnešní akce v Herně U Dědka! Má pro tebe připravených 170 free spinů a šest akcí!

Nejprve vložíš na svůj účet 200 Kč a přitom zadáš kód dedek200. Kód je tvým klíčem k bonusu, tak ho nezapomeň! Jakmile peníze dorazí na účet, stačí je protočit na jakémkoli Synot slotu, který ti padne do oka. A pak už si jen užíváš sladké ovoce v podobě 20 otoček zdarma na oblíbené hře 8 Fruit Multi.

Aby ses dostal k 40 otočkám zdarma, stačí protočit 8000 Kč na jakémkoli Apollo slotu. Jakmile to zvládneš, čeká na tebe neuvěřitelných 40 otoček zdarma, každá v hodnotě 5 Kč. Tyto otočky můžeš využít ve hře Neon Funk, kde tě čeká neonová párty plná zábavy.

Nejdřív musíš protočit 33 000 Kč na libovolných e-Gaming slotech. Možná to zní jako výzva, ale věř, že každá otočka tě přibližuje ke tvým zaslouženým 50 otočkám zdarma. A co je nejlepší? Každý spin má hodnotu 10 Kč, takže když se to povede, výhry mohou být opravdu sladké. Jakmile splníš podmínky, všechny otočky můžeš využít na oblíbené hře Multiplay 81, kde na tebe čeká klasický zážitek plný čtyřlístků a šťavnatých výher.

Aby sis zajistil těchto 30 otoček zdarma, musíš protočit celkem 33 000 Kč na jakémkoli slotu z dílny e-Gaming. Ano, je to pořádná dávka spinů, ale jakmile to zvládneš, budeš odměněn 30 otočkami zdarma, a to každou za 20 Kč! A co pak? Připluješ rovnou na palubu lodi v Pirate Adventures, kde tě čekají pirátské poklady a vzrušující dobrodružství.

Jestli máš chuť na pořádné dobrodružství ve stylu Las Vegas, tak teď je ta pravá chvíle. Aby sis zajistil 20 otoček zdarma, musíš protočit na slotech U Dědka celkem 250 000 Kč. Ano, je to výzva, ale když se ti to povede, čeká tě odměna v podobě 20 otoček zdarma, a to každá v hodnotě 100 Kč! S takovou sázkou už můžeš vyhrávat pořádné sumy, a to všechno na ikonické hře Multi Vegas 81, kde čtyřlístky a sedmičky přinášejí tu pravou výherní horečku.

Chceš se zúčastnit? Stačí si během večerního času mezi 20:00 a 23:59 vložit na účet alespoň 200 Kč a nezapomenout zadat kód ministr200 . Jakmile peníze vložíš, protoč stejnou částku na libovolném slotu a tvých 10 otoček zdarma je na dosah! Tato otočení můžeš využít ve hře Summer Fortune, kde na tebe čeká letní pohoda, šťavnaté ovoce a spousta výher.

Ať ti štěstí cinká v každém spinu! 😇

Další bonusy z Herny U Dědka

Hodnocení
97%

Jak hodnotíme bonusy?

Celkové hodnocení bonusu je určeno na základě více faktorů: výše bonusu, hodnocení společnosti, jednoduchosti získání, hodnocení hráčů a podmínky získání bonusu.

Celková výše bonusu
94 %
Jednoduchost získání
100 %
Hodnocení
91%

Jak hodnotíme bonusy?

Celkové hodnocení bonusu je určeno na základě více faktorů: výše bonusu, hodnocení společnosti, jednoduchosti získání, hodnocení hráčů a podmínky získání bonusu.

Celková výše bonusu
100 %
Jednoduchost získání
80 %
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
Líbil se ti tento článek?

Autor obsahu

Související články

Přidej komentář

Odeslaním souhlasíš se zpracováním osobních údajů.
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.