Menu

Bleskových 10 free spinů u Merkuru!

Získej bleskové spiny u Merkur!

Získej bleskové spiny u Merkur!

Chceš zažít skutečnou bleskovou akci? Merkur má pro tebe nabídku, která tě katapultuje do světa severských bohů a jejich mocných odměn! Připrav se na epické dobrodružství a získej šanci vyhrát skvělé ceny. Čti dál a objev, jak se můžeš zapojit do této jedinečné akce a získat 10 free spinů v hodnotě 5 Kč.

Jak získat bleskové otočky?

  • Zaregistruj se nebo přihlas u Merkuru
  • Přejdi do sekce „PROMO“ a vyber si tento dnešní bonus
  • Potvrď účast tlačítkem „VLOŽÍM“
  • Proveď vklad 500 Kč na svůj herní účet
  • Získáš 10 free spinů, každý v hodnotě 5 Kč
  • Free spiny využiješ na hře Power of Thor Megaways
  • Nabídka latí pouze dnes 1. 8. 2024

Pokud chceš získat bleskové otočky, postup je jednoduchý a rychlý. Nejprve se zaregistruj nebo přihlas ke svému účtu v online casinu Merkur. Po přihlášení přejdi do sekce „PROMO“, kde si můžeš vybrat dnešní speciální bonus. Jakmile tento bonus najdeš, potvrď svoji účast kliknutím na tlačítko „VLOŽÍM“.

Dalším krokem je provedení vkladu ve výši 500 Kč na tvůj herní účet. Po úspěšném vkladu se ti automaticky připíše 10 free spinů, každý v hodnotě 5 Kč. Tyto free spiny můžeš následně využít ve hře Power of Thor Megaways, která tě zavede do světa severských bohů a jejich mocných odměn.

Nezapomeň, že tato nabídka platí pouze dnes, 1. srpna 2024 do půlnoci. V případě, že ještě nejsi v tomto casinu zaregistrovaný, zaregistruj se a navíc získej registrační Merkur bonus na uvítanou.

O hře Power of Thor Megaways

Automat Power of Thor Megaways tě zavede do světa severských bohů na šesti vertikálních a jednom horizontálním válci. Hra nabízí funkci Tumble, kdy po výherní kombinaci symboly zmizí a místo nich napadají nové, což ti dává další šanci na výhru. Thorovo kladivo proměňuje všechny symboly pod sebou na Wildy, čímž zvyšuje tvoje šance na velkou výhru. Scatter symboly mohou spustit až 30 free spinů s velkou šancí na zlatou odměnu!

Power of Thor Megaways

Tak neváhej a využij tuto jedinečnou příležitost na maximum!

Merkur bonusy

Hodnocení
97%

Jak hodnotíme bonusy?

Celkové hodnocení bonusu je určeno na základě více faktorů: výše bonusu, hodnocení společnosti, jednoduchosti získání, hodnocení hráčů a podmínky získání bonusu.

Celková výše bonusu
93 %
Jednoduchost získání
100 %
Hodnocení
94%

Jak hodnotíme bonusy?

Celkové hodnocení bonusu je určeno na základě více faktorů: výše bonusu, hodnocení společnosti, jednoduchosti získání, hodnocení hráčů a podmínky získání bonusu.

Celková výše bonusu
94 %
Jednoduchost získání
94 %
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
Líbil se ti tento článek?

Autor obsahu

Související články

Přidej komentář

Odeslaním souhlasíš se zpracováním osobních údajů.
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.