🔥 Dnešní čarodějnické casino bonusy

Menu

První oficiální Kavárna štěstí od Sazky na Flóře

Sazka se rozhodla vstoupit do gastronomického prostředí otevřením nové Kavárny štěstí. Sazka se rozhodla propojit gastronomii se zábavou. K objednávce získáte stírací los nebo rychlou loterii Keno a tedy i šanci na výhru.

Kavárna štěstí od sazky

Chceme nabídnout lidem možnost trávit příjemně čas v atraktivním prostředí, jíst zdravé jídlo, pít znamenitou kávu a zároveň tyto šťastné momenty spojit se zábavou. Proto nabízíme mimo jiné i možnost až stotisícové výhry ve speciální emisi losů Sazky – Štístkařích. Každý třetí los totiž v Kavárně štěstí vyhrává,“ vysvětluje Robert Chvátal, generální ředitel Sazky.

Kavárna štěstí od Sazky na Flóře
Kavárna štěstí na Flóře (Zdroj obrázku: info.cz)

Kavárnu štěstí naleznete v pražském OC Atrium Flora, ve druhém patře. V Kavárně štěstí nedostanete pouze skvělou kávu, ale objednat si můžete i z mnoha druhů pokrmů z dílny Jana Punčocháře, šéfkuchaře restaurace Grand Cru.

Celé menu jsem sestavoval tak, aby reflektovalo moderní gastronomické trendy a sezónnost. Důraz jsem kladl hlavně na kvalitu používaných surovin. Například sendviče vyrábíme z domácího chleba a na výběr jich máme hned několik. Věřím, že se nám podařilo vymyslet dobrou rovnováhu mezi kavárenskou kulturou a kvalitní gastronomií,“ vysvětluje Jan Punčochář

V kavárně štěstí si pochutnáte i na mnoha druzích kávy, která je výjimečná nejen původem, ale místem a formou zpracování. Podle stránek Sazky v nabídce naleznete i speciální kávu Reserva s certifikací Rainforest Alliance.

Původ kávy sahá až k nešlechtěným, původním kávovníkům z oblasti Etiopie, kde byly kávovníky před 2 000 lety objeveny.  Mistrovskou disciplínou je ale pražení kávy, Reserva je pražená středním pražením, tedy italským stylem v místě, kde se praží káva například pro Vatikán a papeže,“ vysvětluje Ivo Moravec, ředitel společnosti Espresso a znalec kávy a čaje.

Žádné fronty s mobilní aplikací

Mobilní aplikace Kavárna štěstí od Sazky

S mobilní aplikací Kavárna štěstí nebudete muset na svoji objednávku čekat. Cestou do kavárny si jednoduše objednáte, zaplatíte online, sednete si a objednávku vám donesou ihned na stůl. případně si ji necháte zabalit a odnesete si ji s sebou.

Tak co – zastavíte se na Flóře na kafíčko a zároveň zkusíte svoje štěstí?

 

Ukázka mobilní aplikace Kavárna štěstí (Zdroj obrázku: info.cz) —>

Líbil se ti tento článek?

Autor obsahu

Související články

Přidej komentář

Odeslaním souhlasíš se zpracováním osobních údajů.
  • Frenk

    Ou jéééé už sem tam byl 😀 Moc dobrej dortík a výhra v kapse 😀 😀

  • Roman Zelenka

    kafe moc nemusím, ale jeden zákusek bych si dal. hned jak budu v praze, určitě se stavím