Menu

10 otoček zdarma z bonusového kalendáře od Forbesu

10 otoček zdarma z bonusového kalendáře!

10 otoček zdarma z bonusového kalendáře!

Začala nám druhá půlka letních prázdnin a Forbes kalendář stále pokračuje. Dnes si vyzvedni 10 free spinů a užij si je na hře, která tě zavede do Starověkého Řecka a setkáš se s bohy a dalšími symboly, které k této době neodmyslitelně patří.

Jak na to?

  • Přihlas se nebo se zaregistruj v casinu Forbes
  • Akce je pouze pro hráče s plně dokončeným kontem
  • Vlož si 500 Kč na svůj účet
  • Automaticky získáš 10 free spinů
  • Každá otočka je v hodnotě 5 Kč
  • Využij své volné spiny ve hře Gates of Olympus
  • Nabídka je platná pouze dnes 1. 8. 2024 do půlnoci

Tato akce od Forbesu ze srpnového bonusového kalendáře a  je jednoduchá a výhodná. Stačí malý vklad a odměna je tvá! Free spiny ve hře Gates of Olympus tě přenesou do světa plného mýtických bohů a jejich pokladů. Kdo ví, možná právě dnes se staneš dalším šťastlivcem, který si odnese božské výhry.

Neváhej a využij tuto skvělou příležitost! Bohové starověkého Řecka čekají jen na tebe, aby ti pomohli k fantastickým výhrám ve hře Gates of Olympus. Jdeme na postup!

Přihlas se na Forbes casinu. Pokud ještě nemáš účet, je čas si ho vytvořit! Vlož si na svůj hráčský účet částku 500 Kč. Tento krok je klíčový pro aktivaci bonusu. Po vložení částky se ti automaticky přičte 10 free spinů, každý v hodnotě 5 Kč, které můžeš ihned využít ve hře Gates of Olympus. Spusť tento automat, kde na tebe čekají nejen volné spiny, ale i možnost vyhrát pořádné výhry.

Pokud ještě nejsi registrovaný v tomto casinu. Zaregistruj se, získej navíc registrační Forbes bonus a zúčastni se dnešní bonusové akce. Registrací nejen získáš registrační bonus, ale také se ti otevřou dveře k spoustě dalších akcí a bonusů v rámci věrnostního programu u Forbesu.

Gates of Olympus

Automat Gates of Olympus od výrobce Pragmatic Play tě přenese do starověkého Řecka, kde tě čekají mocní bohové a neuvěřitelné poklady. Tento online výherní automat nabízí jedinečný herní zážitek, který je zábavný a zároveň může být velmi výnosný. Na rozdíl od klasických výherních automatů zde neexistují výherní linie, takže výhry získáváš za shluky symbolů kdekoliv na herním poli.

Začni začátek srpna ve velkém stylu! 🔱

Další bonusy od Forbesu

Hodnocení
97%

Jak hodnotíme bonusy?

Celkové hodnocení bonusu je určeno na základě více faktorů: výše bonusu, hodnocení společnosti, jednoduchosti získání, hodnocení hráčů a podmínky získání bonusu.

Celková výše bonusu
97 %
Jednoduchost získání
98 %
Hodnocení
92%

Jak hodnotíme bonusy?

Celkové hodnocení bonusu je určeno na základě více faktorů: výše bonusu, hodnocení společnosti, jednoduchosti získání, hodnocení hráčů a podmínky získání bonusu.

Celková výše bonusu
80 %
Jednoduchost získání
100 %
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
Líbil se ti tento článek?

Autor obsahu

Související články

Přidej komentář

Odeslaním souhlasíš se zpracováním osobních údajů.
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.