Menu

Motorsport v nabídce sázkových kanceláří

Jsi fanda motosportu ? Vsaď si na svého oblíbeného jezdce a přidej ke hřejivému pocitu z vítězství i nějakou kačku do své kapsy! Připravili jsme si pro tebe velký přehled na jaké motosporty si v kterém online casinu můžeš vsadit, tak se na to pojď podívat s námi.

V Česku se dá sázet na různé motorsporty, které jsou populární jak mezi místními, tak mezi mezinárodními fanoušky. Tady jsou některé z nejoblíbenějších motorsportů, na které se často sází:

Formule 1

Královna motorsportu, na kterou se sází v rámci celého mistrovství světa. Sázky mohou být umístěny na vítěze závodů, na umístění v kvalifikaci, konstrukční mistrovství a další. Tento sport je známý svou technologickou pokročilostí a vysokými náklady na účast.

MotoGP

Nejvyšší kategorie motocyklových závodů. Sázky lze dělat na vítěze závodů, na celkové vítěze šampionátu a další speciální sázky. Charakterizuje jej vysoká rychlost a skvělé závodní dovednosti jezdců na dvou kolech.

Rallye

Například na Mistrovství světa v rallye (WRC) nebo na místní rallye akce. Sázky se často týkají vítězů jednotlivých etap nebo celkových vítězů. Rallye vyžaduje vynikající schopnosti řízení a navigace v proměnlivých a náročných terénech.

Speedway

Velmi oblíbený motoristický sport v Česku, na který lze sázet na jednotlivé závody nebo týmové soutěže. Speedway je známý svým závoděním na oválných dráhách, kde motocykly nemají brzdy.

NASCAR

Americká stock car série, která je populární svými dramatickými závody na oválných dráhách, které často zahrnují těsné souboje a kontakt mezi vozidly. Sázky na NASCAR mohou zahrnovat vítěze závodů, umístění v šampionátu, nebo dokonce počet nehod během závodu.

Kde a na jaké motosporty si můžeš vsadit ?

MOTOSPORTY Betano aplikace MerkurXtip aplikace Tipsport aplikace Chance aplikace Synottip aplikace Fortuna aplikace Sazka aplikace
Formule 1 ✅ ANO ❌ NE ✅ ANO ✅ ANO ✅ ANO ✅ ANO ❌ NE ❌ NE
MotoGP ✅ ANO ❌ NE ✅ ANO ✅ ANO ✅ ANO ✅ ANO ✅ ANO ❌ NE
SUPERBIKE ✅ ANO ❌ NE ❌ NE ❌ NE ❌ NE ❌ NE ❌ NE ❌ NE
Rallye ✅ ANO ❌ NE ✅ ANO ✅ ANO ❌ NE ✅ ANO ❌ NE ❌ NE
NASCAR ✅ ANO ❌ NE ✅ ANO ✅ ANO ✅ ANO ❌ NE ✅ ANO ❌ NE
Formula E ✅ ANO ❌ NE ❌ NE ❌ NE ❌ NE ❌ NE ❌ NE ❌ NE
V8 ❌ NE ❌ NE ✅ ANO ✅ ANO ❌ NE ❌ NE ❌ NE ❌ NE
Speedway ❌ NE ❌ NE ❌ NE ❌ NE ❌ NE ✅ ANO ✅ ANO ❌ NE

Nejlepší bonusy na kurzové sázení

Hodnocení
97%

Jak hodnotíme bonusy?

Celkové hodnocení bonusu je určeno na základě více faktorů: výše bonusu, hodnocení společnosti, jednoduchosti získání, hodnocení hráčů a podmínky získání bonusu.

Celková výše bonusu
92 %
Jednoduchost získání
100 %
Hodnocení
94%

Jak hodnotíme bonusy?

Celkové hodnocení bonusu je určeno na základě více faktorů: výše bonusu, hodnocení společnosti, jednoduchosti získání, hodnocení hráčů a podmínky získání bonusu.

Celková výše bonusu
99 %
Jednoduchost získání
91 %
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
Líbil se ti tento článek?
100%

Autor obsahu

Související články

Přidej komentář

Odeslaním souhlasíš se zpracováním osobních údajů.
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.